Logo Ledpro - Best på LED-lys

20% rabatt på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og få -20% på ditt neste kjøp.

*Tilbudet gjelder kun for produkter til ordinær pris.

Om Ledpro

Ledpro er en norsk lampebutikk på nett. Fra vårt lager og hovedkontor, i Stokke i Vestfold, leverer vi belysning i alle prisklasser til norske hjem. Hos oss finner du et stort utvalg klassiske og moderne lamper til hus, hytte og hage. Vi stiller høye krav til våre leverandører, dette sikrer pålitelighet og kvalitet på alle våre produkter.

Vi er stolte av å være en del av Norlux, en innovativ og ledende leverandør av komplette belysningsløsninger i Norden. Norlux leverer belysningsløsninger til en rekke ulike bransjer, inkludert detaljhandel, kommersielle og industrielle bygninger, hotell- og restaurantvirksomheter samt utendørsområder. Vi har lang erfaring og ekspertise innen belysning, og vi er dedikert til å skape funksjonelle og estetisk tiltalende lysmiljøer.

Som en del av Norlux-familien produserer vi selv en betydelig del av vårt sortiment. Dette betyr at vi har full kontroll over hele produksjonsprosessen, fra design til ferdig produkt. Ved å produsere lampene våre internt kan vi opprettholde en høy kvalitetsstandard og samtidig tilby dem til gode priser. Vi streber alltid etter å levere lamper av høy kvalitet som oppfyller dine behov og forventninger.

Vi brenner for gode kundeopplevelser, og målet er å alltid gi kundeservice i toppklasse. Superlogistikk sikrer rask levering og vi gjør det vi kan for å skape en hyggelig og enkel handleopplevelse. Når du er fornøyd, er jobben vår gjort!

For oss er din mening viktig. Hvis du har synspunkt, er du velkommen til å kontakte oss, uansett om det er ris eller ros. Ta kontakt med kundeservice.

Butikken er alltid åpen. 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Handle når det passer deg best! Du betaler trygt og sikkert med Klarna. Velg mellom faktura, delbetaling, kort, bankoverføring eller Klarna Kampanje. Vi sender deretter produktene dine hjem til deg – raskt og enkelt!

Firmainformasjon

Ledpro By Norlux
Org.nr: 963 116 217

Borgeskogen 32
3160 Stokke
Norge

Din handlekurv