Ledpro er en del av konsernet LightGroupNordic AS, som er en ledende belysningsleverandør i Norden.

Vi har showroom, kontoradresse og lager på Borgeskogen 32 i Stokke, Vestfold, i tillegg til vårt showroom i Drammensveien 130 i Oslo. Ledpro.no er en del av Norlux AS, organisasjonsnummer NO 963 116 217.

Vårt salgsteam og nettbutikk Ledpro.no hjelper deg med belysningsprodukter og tilbehør. Kontakt oss på telefon 97 11 18 18, eller på e-mail post@ledpro.no . Vår kundetelefon er bemannet fra kl 08:00 til 16:00.  Du kan også benytte vårt kontaktskjema. Vi besvarer dine henvendelser så raskt som mulig. Elektrikere og våre forhandlere har egne rabatter og betingelser på våre produkter og priser.

Nettbutikken har avansert filtrering som enkelt hjelper deg å bestille aktuelle belysningsprodukter, og du kan følge bestillingen og forsendelsen hele veien til deg.

Du finner all relevant informasjon om betingelser, angrerett (nedlasting av Angrerettskjema, gjelder kun forbruker), retur (nedlasting av returskjema) og garantier under vårt Infosenter.

Følg din ordrestatus, spor forsendelse og last ned fakturakopi under «Min konto», her kan du også oppdatere kundeinfo. I de fleste tilfeller kan du spore din forsendelse direkte her med referanse-, sendings-, kolli- eller mobilnummer. De fleste produktsider inneholder brukerveiledninger, FDV og annen relevant informasjon for nedlasting.

Kontakt oss

  Ofte stilte spørsmål

  Transporttid er normalt 1-4 virkedager, avhengig av strekning. Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret.

  Ja. Varene kan hentes på vårt hovedlager på Borgeskogen 32, 3160 Stokke mellom 08.00-16.00.

  Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev ved å trykke på Unsubscribe i mailen, eller ved å sende en mail til post@ledpro.no

  Varer kan legges til på eksisterende order innen 12.00 samme dag som varene ble bestilt. Bare gjør en ny bestilling så oppdatere vi ordre og frakt på eksisterende ordre.

  Dine rabatter og kupong koder finner du i ditt kontrollpanel eller mottatt på mail.

  Passord til ditt kontroll panel er sendt mail. Hvis du fortsatt ikke har mottatt dette så kan du sende en mail til post@ledpro.no eller ringe oss på +47 97 11 18 18

  Hvis du har mottatt en vare som er defekt eller som har blitt skadet under transport, så hjelper vi deg gjerne. Bare fyll ut vårt returskjema her.

  Spor din bestilling

  For å spore din bestilling vennligst skriv din ordre-ID i boksen nedenfor og trykk på "Spor" -knappen. Dette ble gitt til deg på din kvittering og i e-postbekreftelsen du skal ha mottatt.