Logo Ledpro - Best på LED-lys

20% rabatt på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og få -20% på ditt neste kjøp.

*Tilbudet gjelder kun for produkter til ordinær pris.

Hjem / Lysteknisk

Lysteknisk

Hva er lys?

Hva er lys?

Lys er en form for elektromagnetisk stråling som er avgjørende for vår opplevelse av verden rundt oss. Vi oppfatter lys gjennom synssansen vår, og det spiller en fundamental rolle i vår hverdag og vitenskapelig forståelse.

Hva er lumen?

Lumen: Alt du trenger å vite om lysstyrke

Lumen er en enhet for lysstyrke, og brukes til å måle hvor mye lys som kommer fra en lyskilde. Dette kan være spesielt nyttig når du velger belysning for hjemmet ditt, da lysstyrke kan påvirke hvordan du opplever rommet og hvordan du utfører ulike oppgaver.

IP-grad – Hva er det og hvorfor er den viktig?

Når du skal kjøpe lamper til utsatte områder som uteplass eller baderom, bør du sjekke hvilken IP-grad lampen har. Her forklarer vi kort hva de ulike IP-klassifiseringene betyr, slik at du vet hva du bør se etter.

Hva er dimtowarm?

Dim to Warm: Hva er det?

DimToWarm-belysning, også kjent som varm hvit dimbar belysning, er en innovativ teknologi som gir deg muligheten til å justere fargen på lyset i tillegg til lysstyrken.

Hva er fargetemperatur?

Hva er fargetemperatur?

Fargetemperaturen på belysningen kan ha en stor innvirkning på stemningen og atmosfæren i rommet. Varmere lys kan bidra til en mykere og mer avslappet stemning, mens kaldere lys kan bidra til en mer energisk og fokusert stemning.

Din handlekurv