Tania Spotlight-serie

Tania spotlight-serie består av et bredt utvalg av belysning som inkluderer takspotter og spotskinner. Målet med serien er å gi deg en rekke alternativer for å skape den perfekt belysningsatmosfære for ditt hjem.

Tania spotskinne (GU10)

Spotskinner er en populær løsning for å belyse større rom eller områder med behov for rettet belysning, for eksempel på kjøkkenet, kontoret eller i stuen.

Tania Slim (LED) spotskinner

Tania Slim er en elegant og moderne spotskinne. Utmerket til bruk i en rekke innredninger, inkludert kjøkkenet, kontoret eller i stuen. Med sin tynne profil, vil denne spotlighten bringe frem et stilfullt lys i ethvert rom.

Takspotter

Tania takspotter gir deg enkel kontroll over belysningen, slik at du kan justere lysstyrken og retningen etter behov. Spottene kan vinkles opptil 90 grader og roteres 350 grader etter ønske.

Skreddersy lampen etter din stil

Sett ditt personlige preg på lampen med utskiftbar frontring, i sort eller gull. Velger du å montere på honeycomb-filter, vil du få mindre blending og et mer konsentrert lys.

Tania Slim takspot

Med Tania Slim får du ikke bare en elegant takspot som gir en fantastisk belysning, men også en belysningsløsning som er svært energieffektiv og har en lang levetid – takket være integrert LED-teknologi. Med muligheten til både utenpåliggende og innfelt montering, passer Tania Slim perfekt for en rekke ulike bruksområder.

Tania Basic takspot

Med Tania Basic får du en stilfull og elegant innfelt takspot som gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet ditt. Takket være rotasjons- og tiltfunksjonene kan du enkelt justere lyset og rette det dit du ønsker det, og dermed skape en behagelig atmosfære i rommet.

Ønsker du hjelp til å finne den beste løsningen for deg?

Det er ikke alltid like lett å vite hvilke lamper som fungerer best for deg og ditt hjem. Ta gjerne kontakt for å planlegge ditt belysningsprosjekt sammen med oss.

Din handlekurv