Logo Ledpro - Best på LED-lys

20% rabatt på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og få -20% på ditt neste kjøp.

*Tilbudet gjelder kun for produkter til ordinær pris.

Hjem / Dim to Warm: Hva er det?
Hva er dimtowarm?

Dim to Warm: Hva er det?

DimToWarm-belysning, også kjent som varm hvit dimbar belysning, er en innovativ teknologi som gir deg muligheten til å justere fargen på lyset i tillegg til lysstyrken. Dette gir deg mer kontroll over atmosfæren i rommet og gir en mer naturlig følelse av lys.

Tradisjonelle dimbare lamper har kun mulighet for å justere lysstyrken, noe som kan gjøre det vanskelig å skape den rette stemningen i rommet. Med DimToWarm-belysning kan du justere fargen på lyset fra kald hvit til varm hvit, noe som gir deg muligheten til å skape en mer avslappende og hyggelig atmosfære i rommet.

En av de største fordelene med DimToWarm-belysning er at det gir en mer naturlig følelse av lys. Når du dimmer lyset og justerer fargen til varm hvit, kan det hjelpe deg å føle deg mer avslappet og rolig. Dette er spesielt nyttig for soverommet eller stuen, hvor du ønsker å skape en rolig atmosfære for avslapping og hvile.

Dim to warm-belysning kan også være nyttig for arbeidsområder, som kontorer eller leserom. Når lysstyrken og fargen på lyset kan justeres, kan det hjelpe deg å fokusere bedre og redusere tretthet i øynene.

Det finnes flere måter å få DimToWarm-belysning i hjemmet ditt. En av de enkleste måtene er å kjøpe LED-lamper med DimToWarm-funksjonalitet. Det finnes også utskiftbare GU10 LED-pærer med DimToWarm-funksjon.

Det er viktig å vurdere hva som er viktigst for deg når du velger belysning for hjemmet ditt. DimToWarm-belysning kan være et godt valg hvis du ønsker å skape en mer avslappende og hyggelig atmosfære i hjemmet ditt, eller hvis du ønsker å ha mer kontroll over lyset i arbeidsområdet ditt.

Alle produkter du finner i vår nettbutikk, er merket med denne informasjonen.

Din handlekurv