KAMPANJE | -25%

Tania Spotlight-serie

Spar opptil 25% på den elegante og moderne Tania Spotlight-serien. Med sitt stilige design og imponerende funksjonalitet, vil disse lampene løfte interiøret ditt til nye høyder og gi deg den perfekte belysningen.

KAMPANJE | -25%

Tania Spotlight-serie

Spar opptil 25% på den elegante og moderne Tania Spotlight-serien. Med sitt stilige design og imponerende funksjonalitet, vil disse lampene løfte interiøret ditt til nye høyder og gi deg den perfekte belysningen.

Nyhetsbrev!

MELD DEG PÅ NYHTETSBREV OG FÅ 15% RABATT PÅ DITT NESTE KJØP

Spotskinne med tre spotter
SPOTSKINNER
Tigrus downlights montert på kjøkken
TIGRUS DOWNLIGHTS
LED-pærer billig
LED-PÆRER
OUTLET
TANIA SPOTLIGHT-SERIE
LED-strip tunable white i trapp
LED-STRIPS KOMPLETTE PAKKER
Ledpro – LED-belysning på nett!

Velkommen til Ledpro! Vi tilbyr et bredt utvalg lamper som vil gi deg den perfekte balansen mellom funksjon og stil. Hos oss finner du energieffektive LED-lys som er miljøvennlige og som garantert vil skape en behagelig atmosfære i rommet ditt. Utforsk vårt utvalg i dag og la oss hjelpe deg med å lyse opp hjemmet ditt på en fantastisk måte!

Ledpro – En lampebutikk for Norske hjem

Ledpro er en Norsk lampebutikk på nett som spesialiser seg på å levere belysning til Norske hjem. Vårt hovedkontor, lager og showroom ligger i Stokke i Vestfold. Hos oss finner du et bredt utvalg av lamper for alle rom i huset, samt utebelysning for hus, hytter og hager.

Hos Ledpro brenner vi for å gi gode kundeopplevelser. Vi legger stor vekt på å alltid gi kundeservice i toppklasse, og vårt mål er alltid å skape en hyggelig og enkel handleopplevelse for våre kunder. Gjennom å benytte oss av superlogistikk, sørger vi for rask levering. Når du er fornøyd, har vi gjort vår jobb!

En del av Norlux

Ledpro er en del av Norlux, en innovativ, ledende og leverandør av komplette belysningsløsninger til detaljhandel, kommersielle og industrielle bygninger, hoteller og restauranter, samt utendørsområder. Norlux ble grunnlagt i 1997, og har i dag 70 ansatte. Gjennom tett samarbeid med våre produksjonsenheter kan vi tilby energieffektiv og bærekraftig belysning basert på seneste teknologi.

LED-lys

LED-belysning er en av de mest energieffektive lyskildene som finnes i dag, og det er en god idé å bruke denne typen belysning når du ønsker å redusere strømforbruket og spare energi. LED-lys bruker opptil 80% mindre energi enn tradisjonelle glødepærer, og de varer også lenger. Dette betyr at du kan spare både penger og miljøet ved å bytte til LED-belysning.

Handle lamper på nett

Vi forstår at det kan være en utfordring å finne belysning som både ser bra ut og passer inn i budsjettet, men vi tror at det skal være mulig å få det beste av begge verdener. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av lamper i ulike stiler og prisklasser, slik at du kan finne noe som passer for deg.

Som en del av Norlux produserer vi mange av våre lamper selv. Dette betyr at våre lamper har høy kvalitet og pålitelighet, da de er designet for å tilfredsstille behovene som kreves av store og kjente selskaper.

Velg mellom et stort utvalg inne– og utebelysning, downlights og LED-strips, eller hva med en ny spotskinne? Du finner lamper for enhver smak hos oss.

Trenger du hjelp til å finne den rette lampen, kan du selvfølgelig når som helst kontakte oss.

Din handlekurv