Tilbud på Tania Mini Spotlights

Spar 25% på alle utepåliggende spotlights i serien!

Nå har vi tilbud på alle utenpåliggende spotlights i Tania Mini serien. Dette er en av de aller mest populære produktene våre og passer inn i et hvert hjem. Spotlighten leveres i både hvit og sort farge, og du kan velge mellom lampe fra én til fire spotlights. Alle lampene har utskiftbare frontringer, slik at du kan sette ditt eget personlige preg på lampen. Vil du ha gullring på sort lampe, eller kanskje sort ring på hvit lampe? Her er det mange muligheter for å tilpasse lampen etter din smak og stil.

Alle lampene leveres med GU10 -sokkel slik at du enkelt han bytte LED-pærene i lampen selv (lyspærer selges separat).

Tania Mini skinnemonterte spotlights

Den populære spotlightserien er også tilgjengelig som skinnemonterte spotlights. Her vil du trenge skinne og tilførsel i tillegg, men er et supert alternativ som også gir et like høyt inntrykk av eksklusivitet som den utenpåliggende utgaven. Leveres både med eller uten mulighet for utskiftbar lyspære (GU10 – selges separat).

Tania Mini Basic – innfelt spotlight

I samme serie har vi også en utgave som er en innfelt spotlights. Denne monteres på lik linje som de fleste downlights, og gir et stilrent og moderne uttrykk der den monteres. Denne har ikke mulighet for utskiftbar lyspære, og leveres med fastmontert LED.

Anbefalt tilbehør til Tania Mini spotlights

Til noen av utgavene i Tania Mini serien trenger du en GU10 lyspære, eller kanskje du ønsker å bytte ut frontringen for å sette ditt personlige preg på lampene? Her har vi samlet alt tilbehør vi anbefaler for hele serien.

Handlekurv