LED-lys

Bra for miljøet, bra for lommeboka!

Det er mange gode grunner til hvorfor du bør bytte til LED-lys. Først og fremst sammenlignet med glødepærer er LED-pærer langt mer energieffektive. En glødepære avgir nesten like mye varme som den gir lys. 95% av energien som tilføres en glødepære blir til varme, mens bare 5% blir til synlig lys. Bytter du til LED-pærer kan du forvente at hele 80% av energien gjøres om til lys.

Spar miljøet

LED-lys bruker 10-15 ganger mindre strøm for å produsere samme mengde lys som en glødepære. En typisk LED-pære på 7W kan derfor tilsvare en tradisjonell glødepære på 60W i lysstyrke.

Spar penger

De fleste har fått med seg at strømmen er dyr i disse dager. Det kan derfor være smart å gå over lampene dine og se om du kan ha behov for å bytte til LED-lys. Du finner et stor utvalg LED-pærer hos Ledpro. Trykk her for å se hele vårt utvalg LED-pærer.

Stor fleksibiltet

Mens de første LED-lampene på markedet er forbundet med et kaldt hvitt lys, kommer LED-lys i dag dag i mange ulike fargetoner. Du kan også velge LED som avgir varmhvit lys, som ligner lyset du kjenner fra glødelamper.

LED-lys eksperten

Hos Ledpro finner du et stort utvalg LED-lys til hjemmet.

Handlekurv